logo

Oferta

Wyroby pasteryzowane w słoikach

KIEŁBASA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

KIEŁBASA BIAŁA
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

GULASZ ANGIELSKI
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

MIELONKA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 200g; opakowanie: zgrzewka 8 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

SPECJAŁ GOLONKOWY
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

SPECJAŁ DROBIOWY
(gramatura: 200g; opakowanie: zgrzewka 8 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

WIEPRZOWINA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

KASZANKA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

SALCESON PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

WĄTROBIANKA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

PASZTET WIEJSKI
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

PASZTET CIELĘCY
(gramatura: 100g; opakowanie: zgrzewka 15 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

CIELĘCINA PO STAROPOLSKU
(gramatura: 100g; opakowanie: zgrzewka 15 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

WOŁOWINA PO STAROPOLSKU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

DZICZYZNA PO STAROPOLSKU
(gramatura: 100g; opakowanie: zgrzewka 15 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

SŁONINA WOJSKOWA
(gramatura: 200g; opakowanie: zgrzewka 8 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

SMALEC PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

SMAROWIDŁO WIELKOPOLSKIE
(gramatura: 100g; opakowanie: zgrzewka 15 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

TUSZONKA PO ŚWINIOBICIU
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

MIĘSIWO STAROPOLSKIE
(gramatura: 230g; opakowanie: zgrzewka 10 sztuk, temperatura przechowywania +4 do +8oC)

 

ZESTAW: (KIEŁBASA PO ŚWINIOBICIU, WĄTROBIANKA PO ŚWINIOBICIU, SMALEC PO ŚWINIOBICIU)